• Diensten

    Ons bedrijf heeft als uitgangspunt het zo net en strak mogelijk aanleggen van de elektrotechnische apparatuur die op uw schip nodig is. Ook zorgen wij ervoor dat alles zo onderhoudsvriendelijk mogelijk wordt afgewerkt. Dit wordt allemaal verzorgt door ons eigen deskundige personeel. Voor andere diensten, zoals het installeren van het nautisch pakket, sanitair, airconditioning en rvs-werk, hebben wij een jarenlange goede relatie met betrouwbare toeleveranciers waar wij mee samenwerken.

Onze diensten

Nieuwbouw
Ons bedrijf heeft als uitgangspunt het zo net en strak mogelijk aanleggen van de elektrotechnische apparatuur die op uw schip nodig is. Ook zorgen wij ervoor dat alles zo onderhoudsvriendelijk mogelijk wordt afgewerkt. Dit wordt allemaal verzorgt door ons eigen deskundige personeel. Voor andere diensten, zoals het installeren van het nautisch pakket, sanitair, airconditioning en rvs-werk, hebben wij een jarenlange goede relatie met betrouwbare toeleveranciers.

Paneelbouw
EMS levert in opdracht schakelkasten die zo snel mogelijk worden geleverd. Veel materialen hebben wij in voorraad zodat wij dit stuk maatwerk op een voor onze klanten efficiënte en prijstechnische wijze snel kunnen leveren. Wij betrachten hierin de grootst mogelijke flexibiliteit om u als klant tevreden te stellen.

Lessenaars
Ons bedrijf levert foliepanelen die naar eigen wens in te delen zijn. Natuurlijk leveren wij ook multiplex panelen. Om uw lessenaar een extra mooie uitstraling te geven leveren wij voor u ook glaspanelen die ervoor zorgen dat de lessenaar in zijn geheel een glad oppervlak kent. De glaspanelen zijn bovendien gemakkelijk schoon te maken.

Generators
Wij leveren generators van verschillende erkende merken in verschillende formaten. Wij verzorgen dan voor u de koop van de generator tot en met de volledige vakkundige installatie ervan.

Engineering
EMS beperkt zich niet alleen tot het installeren van technische installaties. In opdracht en in overleg met de klant ontwerpen wij ook de technische installaties zelf. Aan de hand van het maken van tekeningen kunnen wij u een op maat ontworpen technische installatie aanbieden.

Nautisch pakket
Onze toeleveranciers Alphatron en Radio Holland zorgen voor het leveren van de onderdelen van het nautisch pakket. De monteurs van EMS verzorgen de aansluiting en het in bedrijf stellen ervan.

Airco’s en sanitair
Voor onze klanten verzorgen wij ook het installeren van airco’s. Wij besteden dit uit aan erkende en betrouwbare toeleveranciers, zoals Daikin LG en Mitsubishi. Ook is het mogelijk om EMS het sanitair te laten verzorgen. Daartoe schakelt ons bedrijf weer andere gespecialiseerde bedrijven in om, geheel naar uw eigen wens, alles te komen installeren.

Tweedraads-systeem
Wij kunnen voor u op verschillende plaatsen op uw schip een tweedraads-systeem (van het merk Omron) aanleggen. U kunt daardoor door middel van een touchscreen computer verschillende functies van het schip op afstand besturen. EMS maakt de ontwerpen en zal het op maat gemaakte systeem ook voor u kunnen installeren.